Föreställningar – Familj

På Norrlandsoperan skapar vi upplevelser för hela familjen. Vi vill öppna dörrarna till kulturens värld för både barn, unga och vuxna. Tillsammans får ni uppleva föreställningarnas magi.

Familj

Barn och unga på operan

Vi vill inspirera barn och unga att delta i skapande av kultur. Det binder samman människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Genom ett brett utbud strävar vi efter att göra kultur tillgänglig för alla åldrar, med särskilt fokus på barn och unga.

Delta i våra aktiviteter

Förutom våra föreställningar erbjuder vi även aktiviteter som fördjupar och berikar kulturupplevelsen. Delta i våra familjevänliga workshops där ni tillsammans kan utforska kulturens olika uttrycksformer, från musik och dans till opera och bildkonst. Våra aktiviteter är utformade för att inspirera och ge nya perspektiv på livet.

Rabatter för vår unga publik

Vi erbjuder särskilda rabatter som är anpassade för barn och unga. Småttingar i åldern 0-2 år är välkomna att uppleva våra föreställningar i en vuxens knä utan kostnad, med undantag för familjeföreställningar som specifikt riktas till denna åldersgrupp. För barn och ungdomar upp till och med 18 år erbjuder vi prissänkta biljetter till Norrlandsoperans egna föreställningar för ett pris på 80 till 100 kr.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.