Att förbeställa har två fördelar

Du slipper köa och får ett reserverat bord i publikfoajén. Du kan förbeställa på din biljettsida fram tills 24 h före aktuell föreställning, i de fall borden blir fullbokade stänger förbeställningen tidigare.

När du kommer till Norrlandsoperan annonseras ditt bordsnummer på stora skyltar i foajén. I pausen är din förbeställning serverad vid ditt bord.

Om du inte hunnit med att förbeställa pausförtäring så sitt lugn i båten, delar av sortimentet finns även att köpa på plats.

Meny förbeställd pausförtäring

Drycker

Bubbel, 120 kr
Vitt vin, 115 kr
Rött vin, 115 kr
Öl (50 cl), 95 kr

Alkoholfri dryck

Fanta (33 cl), 39 kr
Cola (33 cl), 39 kr
Sprite (33 cl), 39 kr
Friheten ingefärsdricka (33 cl), 39 kr
Mineralvatten (33 cl), 39 kr

Fika

Kaffe och hallongrotta, 65 kr
Kaffe och toscakaka, 65 kr
Thé och hallongrotta, 65 kr
Thé och toscakaka, 65 kr
Coca cola och toscakaka, 65 kr
Coca cola och hallongrotta, 65 kr
Kaffe, 30 kr
Thé, 30 kr

Tilltugg

Chips (40 g), 45 kr
Sojarostade mandlar, 45 kr
Cashewnötter ekologiska (120 g), 45 kr
Oliver svarta och gröna, 45 kr
Löjromschips, crème fraiche, gräslök & rödlök, 135 kr
Tångkaviarchips, crème fraiche, gräslök & rödlök, 105 kr
Charkbricka 1-2 pers, ost chark & oliver, 245 kr
Räksmörgås, 179 kr
Surdegsbröd med ostar från Svedjan & kryddig päronkompott, 139 kr

Pausförtäring som köps på plats har ett varierande sortiment.

Gästcatering på Norrlandsoperan 2024

I samband med föreställningar har bistron öppet för servering. Våra vänner från Gotthards krog, Kajen och Kulturbageriet gör allt för att förgylla ditt besök på Norrlandsoperan med ett utbud av goda mackor, bakverk, kaffe, läsk, vin, bubbel och öl.

Gotthards Krog
Gotthards krog är tvåstjärnigt Krav-certifierat. Det innebär att minst 50 procent av det totala inköpsvärdet av livsmedlen består av Krav-märkta produkter. De flesta råvarorna kommer från vår egna grönsaksodling, som vi driver tillsammans med Brandts handelsträdgård. Under långa stunder på året är vi i stort sett självförsörjande. Här odlar vi allt från sallad till rotsaker, med skörd långt in på året.

Kulturbageriet
Kulturbageriet café, restaurang och brödbutik. Kulturbageriet öppnar tidig morgon med nybakat bröd direkt från stenugnen, serverar vår omtyckta soppa och lättare rätter till lunch och avrundar kvällen med stenugnsbakad pizza. Vi månar om hantverket, de naturliga råvarorna och våra leverantörer. Hela vägen från det mjöl vi använder i bageriet, grönsaker från vår egen odling till de lokala mejeriprodukterna.

Kajen
När det kommer till mat är vi inga rookies. Här har du en mackeria med smarriga mackor med smaker från alla möjliga kulturer. Varje macka är som en smakbomb, och vårt eget hemmagjorda bröd är grunden

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.