Lisa Miskovsky

Pressmaterial

Porträtt av Lisa Miskovsky på en klippa vid havet

Föreställningen kommer att handla om platser, saknad och relationer. Från min första bastu tillsammans med dem till min sista minnesbastu. Det blir en resa däremellan och det är fint att få berätta den historien.

Lisa Miskovsky

Text och mer info om föreställningen

Som du som arrangör kan använda Norrlandsoperans webbtexter i sin helhet eller delar av den på det sätt som passar era kanaler. 

Eljest – en varm musikalisk berättelse om uppväxt och ursprung

I sin konsertföreställning ´Eljest´ tar Lisa med publiken till en glänta i sin del av världen. Naturen har alltid varit viktig för Lisa, som har hämtat mycket kraft från den norrländska myllan. Liksom i sitt Sommarprat vill Lisa dela med sig av livet, resan och allt runt omkring karriären. Här beskriver hon känslan av att vara den udda fågeln – lite eljest – med två olika kulturer från andra länder i ryggen. Rollspelsnörden som både sportade och spelade musik, men som alltid stod lite utanför gruppen. Det blir en nära och varm kväll i västerbottnisk berättaranda, med musiken som nav.

Platinasäljande Lisa Miskovsky är en av musiksveriges absolut mest etablerade artister och låtskrivare. Hon har sålt över 200 000 album, vunnit två Grammisar, erhållit fem Rockbjörnar och har, utöver sitt eget artisteri, haft stora framgångar som låtskrivare åt andra och varit en del av tonvis med samarbeten i alla möjliga och omöjliga sammanhang.

Till exempel är Lisa låtskrivare på Backstreet Boys världshit ”Shape of My Heart” och har skapat musik med stora namn så som Max Martin, Rami Yacoub och Joakim Berg för att nämna några. Lisa har även skrivit ledmotivet ’Still Alive’ till tv-spelet Mirrors Edge’s soundtrack.

Kontaktpersoner

Marknadsföring

Affischer och andra trycksaker för turné görs i Norrlandsoperans grafiska profil.

Arrangörer kan få ett mindre antal turnéaffischer skickade, utskrivna av Norrlandsoperan.
Kontakta ansvarig producent för leverans.

Foto: Andreas Nilsson

Pressbilder mm:

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.