Herreys – En Gyllene Kväll

En gyllene kväll på Operan med bröderna Herrey för att fira 40 år sedan vinsten i Eurovision Song Contest med Diggi-loo Diggi-ley.

Norrlandsoperan || 14 november 2024

2 h 30 min inkl paus

Konsert

Oförglömlig jubileumsshow

Följ med Herreys på en musikalisk resa i en unik och oförglömlig jubileumsshow med de stora publikfavoriterna från 1980-talet blandat med spännande överraskningar. Det blir en sprakande kväll fylld av nostalgi, glädje, anekdoter och musik från en händelserik karriär som startade med blixtar och dunder en februarikväll i Göteborg 1984.

Information

Priser
Dela:

“Vi känner oss djupt tacksamma över allt magiskt vi har fått uppleva genom åren och ser oerhört mycket fram emot denna jubileumsshow där vi får möjlighet att dela fantastiska minnen och musik med publiken på Norrlandsoperan.”

Per, Richard och Louis Herrey

Tid och datum

torsdag 14/11

18:00

Konsert

Medverkande

Per, Richard och Louis Herrey

Inför besöket

En upplevelse på Norrlandsoperan sträcker sig även utanför våra salonger. Du kan förbeställa mat och dryck att avnjuta under pausen. Våra cateringvänner från Gotthards krog, Kajen och Kulturbageriet gör allt för att förgylla ditt besök på Norrlandsoperan med ett utbud av goda mackor, bakverk, kaffe, läsk, vin, bubbel och öl.

Upptäck mer